Xlash ögonfransserum för längre fransar

Xlash Ögonfransserum

 • REA
  383.00 kr

  Xlash Ögonfransserum 3ml

  Xlash - Sveriges mest sålda ögonfransserum Xlash är ett högkvalitativt ögonfransserum som får dina fransar att se längre, tjockare och mer voluminösa ut på 28 dagar. Den exklusiva och högteknologiska formulan har tagits fram baserat på avancerad vetenskap för att säkerställa vackra och välmående fransar. Serumet innehåller återfuktande, lugnande och aktiva ingredienser som tillsammans ger dina egna fransar förutsättningar för att bli längre och fylligare. Några huvudingredienser: Biotin Peptide - En av de aktiva ingredienserna som hjälper ögonfransarna att växa sig längre, starkare och fylligare. Hyaluronsyra - Potent återfuktande ingrediens för hälsosamma och friska fransar. Grönt te - Kraftfull antioxidant som verkar lugnande och antiinflammatoriskt för en skonsam formula. Över 3,8 miljoner människor över hela världen använder Xlash i sin dagliga skönhetsrutin. Gör som dem och beställ din Xlash idag för att naturligt långa och fylliga fransar inom 28 dagar! Xlash Ögonfransserum är vegansk.
  383.00 kr
  383.00 kr

Xlash ögonfransserum – resultat efter 28 dagar!

Alla är vi unika och har olika förutsättningar, vissa av oss har helt enkelt fylliga och långa ögonfransar naturligt. Som tur är finns Xlash Ögonfransserum här för att hjälpa dig på traven! Vi vill ge dig en chans, du ska trots dina förutsättningar kunna få de ögonfransarna du förtjänar och som du alltid drömt om. Ögonfransnäring är en helt naturlig produkt som ger dig fylliga, starka och långa ögonfransar. Om du applicerar den regelbundet kan du till och med se resultat redan efter 28 dagar. 3,8 miljoner kvinnor världen över använder Xlash i sin dagliga hudvårdsrutin – gör som dem och beställ din Xlash idag för att få dina drömfransar inom 28 dagar!

 

Vad är Xlash?

Xlash Ögonfransserum är formulerad med beprövade ingredienser som Biotin, hyaluronsyra och grönt te extrakt för att hjälpa dina naturliga fransar att växa sig längre. Väsentliga proteiner, vitaminer och näringsrika mineraler återfuktar dina fransar för att skydda hållbarheten. Genom att boosta dina naturliga ögonfransar med näringsämnen främjar Xlash hjälper Xlash dem att växa på bara några veckor!

Hur fungerar Xlash?

Vårt ögonfransserum innehåller beprövade ingredienser som främjar cellförnyelsen. Serumet är formulerat med väsentliga proteiner, vitaminer och näringsrika mineraler som påskyndar fransarnas tillväxttakt och kan därför skapa längre, tjockare fransar snabbare än vanligt. Vårt ögonfransserum främjar fransarnas tillväxt genom att ge näringsämnen direkt till dina ögonfransars hårsäckar, och kan ge resultat inom några veckor. Inte alla ögonfransserum fungerar likadant.

Fantastiska resultat med Xlash

 • 70% naturligt längre fransar
 • 92% nöjda resultat
 • Över 3.8 miljoner kunder världen över

Se resultatKöp Xlash

Läs mer

När du letar efter det bästa ögonfransserumet vill du ha beprövade och riktiga resultat. Andra ögonfransserum kan ge dig begränsade resultat, medan Xlash Cosmetics ger dig allt du vill ha och lite till. Xlash Cosmetics ger dig enastående och bättre resultat jämfört med andra fransserum på marknaden. Mörkare, fylligare, friskare och starkare fransar. Allt detta kan uppnås med en produkt – Xlash Ögonfransserum. Nu behöver du inte längre gömma dig bakom glasögon när ditt smink inte ger dig resultaten du önskar. Så hur hittar du det bästa ögonfransserumet? Varje gång du läser om vår produkt hör du om alla nöjda kunder som visar upp sina resultat för hela världen. Många av våra kunder är så nöjda med sina resultat från vårt ögonfransserum att de vill dela sina framgångar med andra.

Hur fungerar ett ögonsfransserum?

Vårt ögonfransserum innehåller beprövade ingredienser som främjar cellförnyelsen. Serumet är formulerat med väsentliga proteiner, vitaminer och näringsrika mineraler som påskyndar fransarnas tillväxttakt och kan därför skapa längre, tjockare fransar snabbare än vanligt. Vårt ögonfransserum främjar fransarnas tillväxt genom att ge näringsämnen direkt till dina ögonfransars hårsäckar och kan ge resultat inom några veckor. Som Sveriges mest sålda ögonfranssserum är Xlash en av marknadens bästa ögonfransserum. Xlash bidrar till att återuppliva och föryngra dina hårsäckar samt främjar tillväxten av nya fransar som är tjockare och längre. Inte bara det, fransarna som växer ut med hjälp av ögonfransserumet är oftast starkare än dina naturliga fransar. Svaga fransar tenderar att gå av eller falla av lättare. Fransar som har förstärkts med ett naturligt ögonfransserum kommer att förbättras avsevärt i styrka, så du kommer märka att färre fransar går av eller skadas, oavsett din livsstil. Daglig användning av smink, vattenfast mascara eller om du duschar ofta kan öka risken för att dina fransar slits av eller skadas. Xlash Ögonfransserum ger dig inte bara nya, starkare fransar, den hjälper även till med att förstärka dina nuvarande fransar till en tidigare obefintlig nivå.

Varför är ett ögonfransserum ett utmärkt sätt att förbättra dina ögonfransar?

Mascara är ett bra alternativ för att förlänga dina naturligt korta och glesa fransar. Dock kan en mascara ha en tendens till att rinna, smetas av eller till och med flagna. Ögonfransserum skiljer sig genom att de kan berika dina fransar från roten, vilket resulterar i att alla dina nya fransar kommer bli tjockare och längre. Njut av att inte behöva använda mascara varje dag och samtidigt få mer välmående fransar för varje dag som du använder Xlash. Dina fransar kommer att gynnas av att använda ett ögonfransserum och kommer inte bara se bättre ut, de kommer även att vara starkare och hålla längre än någonsin tidigare. Med Xlash får du samma resultat som modeller och kändisar redan har upptäckt. Du får även friskare fransar som kommer se fylligare ut och till och med längre. Du behöver inte genomgå några behandlingar, ingen smärta, ingen tatuerad eyeliner för att få ögonfransarna att verka tjockare, utan de kommer faktiskt vara tjockare!

Du kan till och med gå utan mascara helt och hållet och fortfarande ha långa, vackra fransar. Dina vänner kommer avundas din nya look och fråga efter din hemlighet. Föreställ dig att vakna varje morgon och fortfarande se bra ut även efter du har duschat! Utan någon mascara som kletar, flagnar eller rinner av under dagen. Dina fransar kommer se fantastiska ut från morgon till kväll. Du kan ha långa och tjocka fransar dygnet runt varje dag. Xlash är enligt vår åsikt det bästa ögonfransserumet för naturligt svaga och känsliga fransar. Många nöjda kunder blir förvånade över hur snabbt deras svaga, korta fransar förvandlas till fantastiska ögonfransar som får folk att vända sig om. Framförallt är våra kunder är exalterade över att resultatet inte är tillfälligt och bara håller i några timmar eller dagar. Efter regelbunden användning av Xlash kan resultat hålla veckor, månader eller till och med längre. När du har provat Xlash ögonfrans tillväxtsserum kommer du undra hur du någonsin klarat dig utan det. Dina ögon kommer bli det första folk ser och du kommer aldrig mer behöva oroa dig över korta, glesa fransar som går av gång på gång. Släng din mascara och njut av ett ögonfransserum som kommer förändra dina fransar på lång sikt. Du kommer inte ångra dig!