Fri frakt & snabba leveranser

Applicera Xlash Ögonfransserum – så gör du

Applicera Xlash Ögonfransserum – så gör du
22nd november 2020 Aleksandra Milovanovic
Så applicerar du Xlash

Är du osäker på hur du applicerar Xlash Ögonfransserum? Inga problem, det tar bara 30 sekunder och Xlash Cosmetics visar hur du gör i en enkel steg-för-steg guide. Spana in videon nedan! 

 

Steg 1. Rengör ansiktet

Steg 1 Ta bort smink

Det första steget innan appliceringen av Xlash ögonfransserum är att ta bort ditt smink med hjälp av en sminkborttagning, till följd av en skonsam ansiktsrengöring för att avlägsna eventuella sminkrester och orenheter. 

Om du är en kontaktlinsbärare rekommenderar Xlash Cosmetics att du tar ut dina kontaktlinser för att undvika att ögonfransserumet kommer i kontakt med dina kontaktlinser och skapar irritation.

Steg 2. Öppna försiktigt

Öppna försiktigt upp Xlash ögonfransserum.

Steg 3. Applicera längs fransraden

Steg 3 Applicera som en eyeliner

Nästa steg är att applicera ett tunt lager av Xlash ögonfransserum längst ned på den övre fransraden, precis intill fransrötterna för att den tunna applikatorn av ögonfransserumet ska kunna komma åt alla ögonfransar. 

Vi rekommenderar att appliceringen av ögonfransserumet sker strax innan läggdags för att serumet på ögonfransarna ska hinna absorberas.

Steg 4. Upprepa varje kväll

Upprepa stegen ovan en gång om dagen i minst 28 dagar för att uppnå naturligt långa ögonfransar. Efter ungefär sex veckor eller när du uppnått önskvärt resultat, kan du trappa ned och applicera Xlash 2-3 gånger i veckan för att bibehålla längden.

Xlash Ögonfransserum (3 ml)

SHOPPA NU

 

Xlash PRO Ögonfransserum (6 ml)

SHOPPA NU

Skillnaden mellan Xlash och Xlash PRO ögonfransserum

Xlash PRO Ögonfransserum har samma formula som bästsäljaren Xlash Ögonfransserum. Skillnaden mellan de två produkterna är storleken: Xlash PRO är i dubbel storlek och innehåller 6 ml, medan Xlash är i mindre storlek och rymmer 3 ml. 

En förpackning med Xlash räcker i cirka 2-3 månader och är perfekt för dig som funderar på att börja använda ögonfransserum. Xlash Pro är optimalt för långtidsanvändning eftersom att den rymmer dubbelt så mycket produkt än Xlash och räcker i ungefär 5-6 månader.

 

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*