Bli återförsäljare

BLI EN DEL AV XLASH

På Xlash tror vi på delad framgång och att växa tillsammans. Därför har vi samarbeten med allt från distributörer till salonger runt om i världen för att skapa ett community med ambassadörer. I nästan tio år har vi arbetat på det här sättet med framgång och vi har ett stort nätverk från Skandinavien till sydöstra Asien. Bli en del av Xlash och följ med på vår resa!

VILL DU JOBBA MED VÅRA PRODUKTER? KONTAKTA OSS!

Vi skulle älska att höra mer om ditt företag och vad du gör. Skicka gärna med din företagsinformation, antal produkter du vill ha, var du befinner dig och hur stort ditt företag är. Det gör det lättare för oss att ge dig vad du behöver!

Har du inte fått svar inom 1-2 arbetsdagar? Kolla din skräppost!

  Frågor & Svar

  Vad är Xlash?

  Xlash är Sveriges bästsäljande ögonfransserum. Läs mer om Xlash här.

  Leverans, returer och betalning

  Hur lång leveranstid har ni?
  2-3 arbetsdagar från och med att vi har skickat ordern vidare till lagret för hantering.

  Vad är minsta ordervärdet?
  Vi har satt ett minsta ordervärde på 4000:- ex moms, så vi kan bjuda på frakt, marknadsföringsmaterial och tester.

  Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?
  På xlash.se erbjuder vi betalning med SVEA ekonom

  Ingredienser

  Aktiva ingredienser i Xlash:

  Biotin

  Biotin – eller vitamin B7 – främjar hälsosam hårväxt samt stärker och förbättrar tillståndet på torra och svaga ögonfransar.

  Rhodiola Rosea Root

  Det kraftfulla botaniska extraktet Rhodiola rosea root innehåller en naturlig sammansättning som stimulerar hårsäckarna och stöttar tillväxt.

  Myristoyl pentapeptide-17

  Kliniskt bevisad att stimulera keratinproduktion, Myristoyl pentapeptide-17, ökar ögonfransarnas tjocklek, fyllighet och längd.

  Ingredienslista:
  AQUA, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALCOHOL DENAT, SODIUM CHLORIDE, PANTHENOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, INOSITOL, PANTHENYL ETHYL ETHER, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, POTASSIUM PHOSPHATE, LACTOSE, LACTIS PROTEINUM, ACETYL METHIONINE, ACETYL CYSTEINE, SODIUM CITRATE, BIOTIN, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, MYRISTOYL HEXAPEPTIDE-5, MYRISTOYLPENTAPEPTIDE-17, POLYSORBATE 20, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT