Denzel Rhodes: Den ultimata kvällsrutinen

Denzel Rhodes: Den ultimata kvällsrutinen
28th januari 2021 Aleksandra Milovanovic
Närbild av ett öga som har en ögonmask under

Denzel Rhodes är dansare, modell och pluggar samtidigt. Vi på Xlash Cosmetics fick vara med när han visade sin ultimata kvällsrutin med allt från hur han slappnar av, minskar mörka ringar under ögonen och maxar sina ögonfransar. P.S det finns en liten överraskning i videon.

Denzel Rhodes är en student som vid sidan av sina studier arbetar som modell och dansare. Glöm inte att spana in hans Instagram, @denzelrhoodes.

Steg 1: Längre fransar

Det första steget i Denzels kvällsrutin är att använda Xlash Ögonfransserum för att få naturligt långa fransar. Med ett rengjort ansikte, applicerar du fransserumet längs den övre fransraden – precis som med en eyeliner! Repetera steget på andra ögat.

SHOPPA NU

Steg 2: Feelgood musik

Denzel tipsar om att lyssna på musik innan man går och lägger sig för att släppa all energi, som kommer att leda till en god nattsömn!

Steg 3: Framhäv dina naturliga ögonbryn

Tredje steget i Denzels kvällsrutin är att använda Xbrow Ögonbrynserum för att få tjockare och fylligare ögonbryn. Applicera ett tunt lager på ögonbrynen och se till att komma åt alla hårstrån. Xbrow är perfekt till dig som vill framhäva dina egna ögonbryn!

SHOPPA NU

Steg 4: Fuktboosta ögonområdet

Att studera samtidigt som man har ett arbete vid sidan om kan ta mycket energi och leda till trötta ögon. För ett piggare utseende, använder Denzel Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches i sin kvällsrutin för att minska synligheten av mörka ringar och fina linjer under ögonen. Låt ögonmasken sitta i minst 15 minuter. För en mer svalkande och föryngrande effekt, rekommenderar Denzel att bevara produkten i kylskåpet. 

SHOPPA NU

Steg 5: Återfukta läpparna på djupet

Denzels sista steg i sin kvällsrutin är att använda Xlips EGF innan läggdags för att reparera och återfukta läpparna på djupet under natten. Applicera ett lager av Xlips på överläppen och underläppen för att vakna upp med återfuktade och mjuka läppar!

SHOPPA NU

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*