Fri frakt & snabba leveranser

Funkar ögonfransserum verkligen? Ja, vi berättar hur!

Funkar ögonfransserum verkligen? Ja, vi berättar hur!
31st mars 2019 Louice Tapper Florén

Vem vill inte anamma trenden med långa fransar som öppnar upp och ramar in ögonen på ett effektfullt sätt? Ett av många sätt att uppnå detta är genom ögonfransserum. Men kan de verkligen göra fransarna längre, kan man lita på alla dessa före- och efterbilderna? Absolut – läs vidare för att veta hur de funkar!

Gör en noggrann research och välj ett ögonfransserum där du kan lita på riktiga resultat

Området kring ögonen är otroligt känsligt eftersom vävnaden är mycket tunnare där jämfört med huden på andra ställen på kroppen. Därför är det viktigt att man är försiktig kring vilka produkter man använder just där. Även om man tanken med ögonfransserum inte är att man ska applicera det direkt i ögonen, vill man ju vara säker på produkten man använder inte kommer skada på något sätt. Kliiga, röda och irriterande ögon är något man helst vill slippa, eller hur?

Därför vill vi rekommendera att man gör en noggrann research innan man köper ett ögonfransserum. Välj ett ögonfransserum som inte bara har blivit dermatologiskt testad, utan även innehåller säkra ingredienser och har bra omdömen från nöjda kunder. Ett serum som uppfyller dessa krav är Xlash Eyelash Serum. En produkt som håller vad den lovar och som används dagligen av tre miljoner människor världen över, så många kan inte ha fel! Spana in våra kunders recensioner här och spana in riktiga resultat här.


Före och efter en behandling med Xlash Eyelash Serum, ett ögonfransserum som håller vad det lovar. Köp Xlash här!

Aktiva ingredienser får dina fransar att växa

En stor anledning till att Xlash Eyelash Serum är en effektiv produkt är att den innehåller aktiva ingredienser, som är enbart naturliga. Bland annat är produkten formulerad med vitaminer, mineraler och protein som bidrar till att dina fransar börjar växa sig längre. Här nedan listar vi några av Xlashs mest kraftfulla ingredienser som kommer göra en skillnad för dina fransar.

Myristoyl Pentapeptid-17 ®

Visste du att dina fransar är endast uppbyggt av två komponenter? Faktum är att de bara består av 3 procent vatten och 97 procent av proteinet keratin. Just keratin är en viktig del i bildandet av ögonbryn och ögonfransar. Därför är Xlash formulerad med Myristoyl Pentapeptid-17 ®, en aktiv peptidingrediens som optimerar tillväxten av ögonfransarna genom att stimulera produktionen av keratin. Bland annat påverkar den ögonfransarnas hårsäckar till att producera nya celler och därmed fortsätta tillväxten. Myristoyl Pentapeptid-17 ® hjälper även till att förbättra volymen, tjockleken och längden av varje frans.

Biotin

Även Biotin, den kraftfulla vitaminen B7, hjälper till att optimera tillväxten av dina fransar. Dessutom bidrar den till att göra dina fransar mer välmående, starkare och förbättrar generellt tillståndet hos svaga och torra ögonfransar. Dessutom främjar biotin en ökad tillväxt genom att stimulera cellförnyelseprocessen i hårsäckarna.

Xlash kan påverka dina fransars växtcykel

En annan viktig komponent kring vad som gör Xlash Eyelash Serum en effektfull produkt är att den med hjälp av Myristoyl Pentapeptid-17 ® och Biotin både kan stimulera hårsäckarna samt förlänga växtcykeln. Tack vare detta är Xlash ett bra sätt att få fransarna att växa snabbare och bli längre, fylligare och starkare under en kort tid.

Fransarna tillväxtcykel sker i tre olika faser: anagena, katagena och telogena. För varje person är dock tillväxtcykeln individuell då den även beror på genetiska faktorer.

Anagena är den första och aktiva växtstadiet. Normalt i det här skedet tar det ungefär tre veckor för en frans att växa från roten till sin naturliga längd. Generellt växer en frans cirka 0,16 millimeter per dag i det första stadiet. Därefter kommer katagenafasen, vilket är en övergångsfas på cirka två till tre veckor. De fransar som man tappar då växer inte ut igen förrän cykeln börjar om på nytt. Här täpps hårsäcken till och fransen slutar växa. 90 procent av dina fransar befinner sig i den sista och vilande fasen, telogenafasen. Under upp till 100 dagar sker ingenting med fransen, den växer inte och kvarstår i samma form.

SHOPPA NU

Resultatet beror på hur du applicerar Xlash

Regelbunden användning snarare än mängden produkt är nyckeln till det som gör Xlash verksamt. Därför kommer man tyvärr inte få drömfransarna snabbare om man applicerar serumet två gånger om dagen. För att uppnå bästa resultat är vår rekommendation att du applicerar en tunn linje av Xlash längs överfransarna varje kväll i minst 4-6 veckor. Känns det svårt att få in rutinen? Placera den bredvid din tandborste och använd den som sista steg innan du går och lägger dig. Anledningen till att vi rekommenderar att man applicerar Xlash på kvällstid är att produkten då får möjlighet till att absorberas helt av huden och kan då verka under natten.

En annan anledning till vad som gör att just Xlash verkligen kan göra skillnad för dina fransar är hur du applicerar produkten. Genom att pensla på Xlash längs överfransarna intill fransrötterna innebär det att produkten kan verka ända ner i hårsäckarna.

Hur lång tid tar det innan jag börjar se skillnad på fransarna?

Vilken effekt som Xlash Eyelash Serum har på just dina fransar beror till stor del på din individuella tillväxtcykel och hur snabbt dina fransar växer naturligt. I våra kliniska tester har det dock visats sig att de flesta ser en märkbar förbättring av kvalitén på fransarna efter fyra veckor. Även om vår rekommendation är att man ska använda Xlash i minst fyra till sex veckor, kan vissa uppleva en effekt mycket snabbare än så.

Xlashs säkerhet och effektivitet har blivit bevisad i kliniska tester

När du använder Xlash behöver du inte oroa dig för att produkten kommer irritera eller skada dina ögon på något sätt. Både dess effektivitet och säkerhet har bevisats i flera kliniska tester. Xlash är även dermatologiskt testad. Den innehåller inga aggressiva kemikalier, utan endast naturliga ingredienser som är både milda och säkra att använda.

Vad händer om jag slutar använda Xlash?

Xlash Eyelash Serum håller vad den lovar: längre och fylligare fransar. Däremot kan den tyvärr inte ge ett evigt resultat. Om du slutar använda produkten när du uppnått önskat resultat kommer dina fransar återgå till sin naturliga form efter ett par veckor eller månader. Vill du fortfarande ha långa fransar? Fortsätt applicera Xlash två till tre gånger veckor för ett långvarigt resultat.

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*