Hair Growth Formula

(2 kundrecensioner)

349.00 kr

Hair Growth Formula

349.00 kr

decrease quantity increase quantity

Fri frakt

Flexibla betalningsmetoder

Utmärkt kundservice

Egenskaper
check icon
Koncenterad formula med vitaminer och mineraler
check icon
Innehåller bland annat biotin, b-vitaminer och marint kollagen
check icon
Ger näring inifrån
Produktinformation

Vitaminer för håret som verkligen fungerar? Xlash Cosmetics har tagit fram Hair Growth Formula fulla av näring i form av vitaminer och mineraler för att stärka håret. Zink och biotin stärker medan folsyra, jod och B-vitaminer ger näring. Ingredienserna är noga anpassade för att stärka ditt hår på naturlig väg. Ge ditt hår en riktig boost! Innehåller bland annat biotin, marint kollagen och hyaluronsyra som är en given ingrediens i hudvård. Vårda håret inifrån och ut med Hair Growth Formula.

En burk innehåller 60 kapslar.

Viktiga ingredienser
BB 7

Biotin

Vitamin B7 kallas även biotin och hjälper till att upprätthålla kvalité på hår, hud och naglar.

Folsyra

Nödvändig för läkningsprocesser i kroppen och för att bibehållande av friskt hår och hud. Förebygger håravfall och tunt hår.

B6

Hjälper till att säkerställa att hårväxtprocessen fungerar som den ska.

Marin kollagen, sojabönextrakt (innehåller minst 40% isoflavoner), grönt teextrakt 15: 1 (innehållande minst 95% polyfenoler), hyaluronsyra, BULKNINGSMEDEL: Rismjöl, järnbisglycinat, zinkcitrat, D-alfatokoferylsuccinat , Askorbinsyra, BULKNINGSMEDEL: Ricextrakt, BULKNINGSMEDEL: Riskoncentrat, Retinylacetat, Nikotinamid, Seleno-metionin, Kolekalciferol, Pyridoxin, Vitamin B5, Tiamin HCL, Kopparsulfat, Riboflavin, Biotin, Kaliumoxid, Kaliumjodin.

Viktiga ingredienser
BB 7

Biotin

Vitamin B7 kallas även biotin och hjälper till att upprätthålla kvalité på hår, hud och naglar.

Folsyra

Nödvändig för läkningsprocesser i kroppen och för att bibehållande av friskt hår och hud. Förebygger håravfall och tunt hår.

B6

Hjälper till att säkerställa att hårväxtprocessen fungerar som den ska.

Betyg & recensioner

Genomsnittligt betyg: 5.00

Tack!

Vill du skriva en till?

Ditt betyg

Markerade recensioner:

Louise Brandrup

Så bra! Använt flera hårpiller men detta gav sjukt snabb effekt. Upplevde att mitt hår blev längre och tjockare.

Alexandra Jonsson

Använt detta i 2 månader nu och älskar det. Mitt hår har väldigt Synligt växt x antal cm. Håret är fylligare och tappar inte lika mycket hår! Innan jag börja med detta växte inte mitt hår alls.

FAQ

FAQ

XLASH Cosmetics levereras över hela världen med undantag för länder vi har exklusiva partnerskap med. Om du inte kan välja plats, var vänlig och kontakta [email protected] så hjälper vi dig.

Bearbetningen tar 1 till 2 arbetsdagar. Sedan tar en av våra operatörer som Postnord eller DHL den därifrån. Du får ett meddelande via e-post med ett spårningsnummer så snart ditt paket har skickats.

Nej, det är fraktfritt på alla beställningar.

magazine

Längre fransar

9 tips för att få dina ögonfransar att se längre ut

9 tips för att få dina ögonfransar att se längre ut 1. Xlash Ögonfransserum Xlash är så klart första steget. Då kommer dina fransar inte bara se längre ut, de kommer faktiskt vara det. På bara 30 dagar får du längre, fylligare och tjockare ögonfransar. Allt som krävs är att du applicerar den varje dag, […]

Den ultimata presentguiden – för den som älskar skönhet

Den ultimata presentguiden – för den som älskar skönhet Är du stressad inför att hitta den perfekta julklappen att ge bort i år? Xlash är här för att underlätta jakten på julklappar åt dig! Vår presentguide listar 7 julklappstips för den som älskar skönhet. 1. Xlash Ögonfransserum Säg hejdå till lösögonfransar och ögonfransförlängning! Xlash Ögonfransserum […]

Intervju: Så behåller du motivationen till en hälsosam livsstil

Jenna Nervin: Skönhet, träning och Xlash-knepen Vi har intervjuat Linn Ehrenström som är PT, modell och ääälskar Xlash. Spana in hennes video för ett snabbt och intensivt träningspass du kan göra på lunchen eller en eftermiddagspaus hemma – helt utan utrustnin Du är personlig tränare, modell, tennisspelare och driver dina sociala medier! Hur länge har […]