Fri frakt & snabba leveranser

Maya Nilsen: Så fyller jag i mina ögonbryn

Maya Nilsen: Så fyller jag i mina ögonbryn
8th oktober 2020 Anna-Sara Nilsson
Maya Nilsen fyller i ögonbryn

Maya Nilsen är en riktig powertjej som inte bara är modell för flera stora varumärken (inklusive Xlash!), hon jobbar också med mode och har ett stort instagramkonto. Vi bad henne (@maya_nilsen på Instagram!) visa hur hon gör för att få sina ögonbryn så snygga.

Det är lättare att forma och fylla i brynen om du har en bra grund, vi rekommenderar därför att du använder Xbrow Ögonbrynsserum som ger fylliga bryn på bara 28 dagar precis som Maya.

”Jag gillar att göra mina bryn själv även om det är make-up artister på plats. Jag vet hur jag gillar att ha dem”

  1. Använd Xbrow Eyebrow Pencil i din perfekta nyans (Maya använder dark brown) och använd spoolie-änden av borsten för att borsta upp brynen och runda av vid ögonbrynets högsta punkt.
  2. Gör en lätt linje precis under ditt bryn som en bas.
  3. Använd lätta, korta rörelser för att fylla i brynet där det behövs för att det ska se naturligt ut.
  4. Du kan förlänga ditt bryn med din brynpenna. En bra riktlinje för var ditt bryn brukar vara att ta en borste, sätta den vid näsan och vrid mot ögats yttersta vrå. Ungefär där bör det sluta.
  5. Du kan använda en ljusare brynpenna eller hoppa över att fylla i längst fram där brynet är tunnare för en naturlig look.
  6. Borsta genom brynen igen med spoolie-änden för att mjuka upp efter pennan.
  7. Avsluta med Xbrow Gel som inte bara håller brynen på plats under hela dagen utan också innehåller fibrer för ett fylligt resultat.

Använda produkter:

SHOPPA NU

SHOPPA NU

SHOPPA NU

 

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*