Vad innehåller ögonfransserum?

Vad innehåller ögonfransserum?
29th september 2019 Louice Tapper Florén

Vi förstår, ögonfransserum är en sådan produkt som man kanske tänker är för bra för att vara sann. Kanske har du sett några av efterbilderna och funderat på om ett ögonfransserum verkligen kan ge så långa fransar. Vad innehåller ögonfransserum egentligen? Är ögonfransserum farligt? Alla dessa frågor kommer vi svara på i den här artikeln och vårt mål är att motbevisa dig!

Långa och fylliga fransar har varit inne ett bra tag nu. Och alternativen för att uppnå det är många. Ett av dem är ögonfransserum. Kanske har du sett reklamfilmer på sociala medier för olika ögonfransserum, där det knappt funnits någon gräns för alla lovord? Är de verkligen så bra kanske du funderar på? Ja, skulle vi vilja hävda, men det är skillnad på ögonfransserum och ögonfransserum. Men mer om det senare!

För att förstå hur ögonfransserum fungerar måste vi börja med att förklara hur ens växtcykel fungerar 

Det många ögonfransserum gör är att påverka växtcykeln, oftast förlänger de den aktiva tillväxtfasen: den anagena fasen. Den här fasen pågår ungefär under fyra till sex veckor. Fransarna växer konstant under dessa veckor. Därefter går fransarna in i den katagena fasen: då har fransarna nått sin maximala längd och hårsäckarna börjar krympa. Detta pågår i omkring två till tre veckor. Den sista fasen kallas den telogena fasen, som är en vilande och återhämtningsfas för fransarna. Den här pågår tills fransen ramlar av, vilket kan ta upp till 100 dagar. Vad som är värt att nämna är att alla fransar befinner sig i olika faser i växtcykeln. Det är därför man kan uppleva att vissa av ens fransar är kortare.

Vilket ögonfransserum är bäst?

Det finns många olika ögonfransserum på marknaden men det är en stor skillnad på kvaliteten. Vi skulle även vilja hävda att man får vad man betalar för. Om du hittar ett ögonfransserum som kostar under hundralappen ska du kanske inte ha alltför höga förhoppningar, trots fina lovord från företaget själva.

När du väljer ett ögonfransserum är det viktigt att du gör en ordentlig research. Spana in varumärkets hemsida och sociala medier-konton för att hitta kunders recensioner och resultat. Eller så kan du välja Sveriges mest sålda ögonfransserum: Xlash Eyelash Serum som har mer än tre miljoner nöjda kunder. Det enda valet enligt oss! Xlash hjälper dina fransar att växa sig längre, tjockare och fylligare!


Xlash Eyelash Serum finns i två varianter: Xlash PRO Eyelash Serum som innehåller 6 ml ögonfransserum och Xlash Eyelash Serum som innehåller 3 ml ögonfransserum.

Vad innehåller ögonfransserumet från Xlash Eyelash Serum?

Xlash Eyelash Serum innehåller en exklusiv och högteknologisk formula som tagits fram genom att man har kombinerar aktiva, återfuktande ingredienser med avancerad vetenskap. Den är formulerad helt utan otäcka kemikalier som kan ge allvarliga, irriterande biverkningar. Istället har man valt att använda sig av lugnande ingredienser, som i flera kliniska tester har visats sig vara helt säkra att använda.

Vad innehåller ögonfransserumet från Xlash? Nyckelingredienserna är Biotin Peptide, Grönt te och Hyaluronsyra. Tillsammans hjälper de att förbättra fransarnas utseende och välmående. Läs mer om de aktiva ingredienserna här nedan. Det är dem som gör att Xlash kan leverera så fina resultat så effektivt!

Biotin Peptide

Biotin Peptide är en kombination av biotin och peptider som ofta används i produkter som främjar hårväxt. Det är en aktiv ingrediens som hjälper fransarna att växa sig längre, starkare och fylligare samtidigt som den verkar närande på djupet. Genom att använda Biotin Peptide i formulan, kan Xlash hjälpa dina fransar att nå sin fulla potential. 

Grönt te

En annan av Xlash Eyelash Serums nyckelingredienser är Grönt te, en kraftfull antioxidant med många fördelar för fransarnas välmående. Den största fördelen är att den verkar antiinflammatoriskt som gör att den bidrar till en skonsam formula, vilket gör ingrediensen lämplig för personer med känslig hy. Grönt te hindrar även fransarna från att lossna för tidigt och kan ge utseendet av längre fransar.

Hyaluronsyra

Hyaluronsyra är ett fuktämne som finns naturligt i kroppen och kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt. Det är ett viktigt ämne för att hudens ska bevara sig fyllig och spänstig, men ju äldre man blir desto mer minskar kroppens egen produktion av hyaluronsyra. Då kan man istället fylla på med detta nyttiga ämne utifrån. Hyaluronsyra är även bra för att säkerställa fransarnas välmående. Bland annat hjälper det till att stärka och återfukta fransarna samt för att öka flexibiliteten.

Är det farligt att använda ögonfransserum?

Nej! Majoriteten av de ögonfransserum som finns på marknaden är helt säkra att använda. Detta gäller även Xlash Eyelash Serum, vars säkerhet har bevisats i flera kliniska tester. Testerna har även visat att ögonfransserumet inte ger några allvarliga biverkningar.

Om du har känslig hy rekommenderas det att du först gör ett hudtest innan du applicerar Xlash Eyelash Serum längs fransarna. Pensla på Xlash på handleden och vänta 24 timmar. Om ingen reaktion har uppstått under detta dygn är Xlash helt säkert att använda på just dig.

Xlash Eyelash Serum – det bästa du kan göra för dina fransar!

Förhoppningsvis har vi med den här artikeln lyckats övertala dig att ögonfransserum är helt säker att använda. Och framförallt gett svaret på en fråga som du kanske funderat över: vad innehåller ögonfransserum egentligen? Med hjälp av Biotin Peptide, Grönt te och Hyaluronsyra hjälper Xlash Eyelash Serum dina fransar att växa sig längre, starkare och fylligare. 

Xlash Eyelash Serum är dessutom enkelt och smidigt att använda. Börja med att tvätta bort ditt smink. Rengör därefter ansiktet. En ren hud är viktigt för att man ska få så bra resultat med Xlash som möjligt, eftersom de aktiva ämnena då lättare kan tränga in i huden. Pensla därefter Xlash längs den övre fransraden, precis intill fransrötterna. Repetera proceduren varje kväll i minst 30 dagar. Vi rekommenderar att du applicerar ögonfransserumet på kvällen eftersom de aktiva ingredienserna då får möjlighet att verka under natten.

Här ovan är några av våra kunders fina resultat. Klicka här för att läsa mer om och för att köpa Xlash Eyelash Serum!

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*