Fri frakt i hela Sverige! 1-2 dagars leveranstid

vanliga frågor & svar

produkter

På grund av de imponerande resultaten har Xlash blivit Sveriges bästsäljande ögonfransserum. Vi har alltid varit stolta över våra produkter men har också hela tiden drivits av en nyfikenhet om det går att bli ännu bättre. Vi strävar hela tiden efter att lära oss nya saker och anpassa oss efter nya upptäckter, feedback och insikter!

Som ett företag som drivs av innovation och nya lärdomar tog vi det som en utmaning att ta reda på om vi kunde göra Xlash ännu bättre. Vi upptäckte ett nytt förhållningssätt med ännu bättre resultat och mildare formula. Vi har uppdaterat alla våra ingredienser för att säkerställa att vi kan ge våra kunder det allra bästa.

Den stora skillnaden är att formulan numera är 100% vegansk, produktionen sker i Spanien och Sverige och den passar känsliga ögon ännu bättre. I våra studier rapporterade 96,67% av användarna att deras fransar var längre efter 12 veckors användning av Xlash. 73,33% av dem märkte skillnad redan efter fyra veckor.*

* 30 kvinnor i åldern 20-56 år, självutvärdering. Stöds av dermatologisk och oftalmologiskt tester samt högteknologiska tester med UV-lampor för att mäta hudkänslighet.

Xlash Ögonfransserum är hemligheten för naturligt långa, fylliga och friska fransar. Med Xlash kan du säga hejdå till underhållskrävande ögonfransförlängningar, lösögonfransar och kanske till och med behovet av mascara?

Det högkvalitativa serumet kombinerar noggrant utvalda naturliga extrakt, potenta återfuktande ingredienser och kraftfulla aktiva ämnen.

På grund av de imponerande resultaten har Xlash blivit Sveriges bästsäljande ögonfransserum och idag säljs Xlash globalt. Vi har nöjda kunder över hela Europa, Asien, Sydamerika och USA.

Var 30:de sekund säljs ett XLASH Ögonfransserum *, och antal nöjda kunder fortsätter att växa.

* Baserat på årliga försäljningsdata före den nya produktlanseringen.

Både Xlash och Xbrow kan betraktas som halal men har inget formellt halalcertifikat. De innehåller en liten mängd denaturerad alkohol som är en processad alkohol som är giftig att dricka och förlorar sina berusningsegenskaper. Denaturerad alkohol brukar därför vanligtvis accepteras av kunder som kräver att deras kosmetiska produkter är halal.

Xlash och Xbow innehåller inga djurbaserade eller animaliska ingredienser som kan orsaka att en kosmetisk produkt blir haram. Vi använder vegetabiliskt glycerin och syntetisk urea.

Vill du veta mer om specifika ingredienser och hur de fungerar, läs mer här.

Xbrow Ögonbrynsserum omformar ojämna, glesa, överplockade och svaga ögonbryn vilket innebär att dina ögonbryn får hjälp att nå sin fulla potential och tjocklek. Kombinationen av stärkande och vårdande ingredienser stödjer deras naturliga tillväxt och förbättrar glansen. Den skonsamma formulan innehåller flera naturliga extrakt och antioxidanter.

Resultat kan ses redan efter fyra veckors regelbunden användning.

Xbrow hjälper till att främja fylligare ögonbryn på tre sätt:

1. Stärkande ingredienser hjälper till att stärka tunna ögonbryn (hydrolyserat veteprotein och provitamin B5) 2. Aktiva ingredienser stödjer din naturliga tillväxt av ögonbrynen för att hjälpa glesa eller överplockade ögonbryn för att behålla sin naturliga tjocklek (Biotin Peptid and Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide) 3. Återfuktande formula hjälper ögonbrynen att se fylligare och glansigare ut (hyaluronsyra, vegetabiliskt glycerin och aminosyror)

Daglig användning av Xbrow Ögonbrynserum kan göra att ögonbrynen verkar fylligare redan inom 28 dagar.

Xlash ska appliceras direkt på den övre fransraden på rengjord hud. Xlash har en tunn, borstliknande applikator, vilket gör den enkel att använda.

Vi rekommenderar att du bara använder ögonfransserumet på den övre ögonfranslinjen och undvik ögonens inre vrån. Att applicera produkten på den nedre fransraden och ögonvrån bör undvikas eftersom serumet lätt kan spridas ut när man blinkar.

Vi rekommenderar att du använder Xlash en gång dagligen, helst på kvällen.

Vi rekommenderar att du använder Xlash en gång dagligen, helst på kvällen, i 2-3 månader eller tills du är nöjd med resultatet.

Därefter kan Xlash appliceras 2-3 gånger i veckan för att bibehålla resultatet.

Nej, Xlash ska endast användas på den övre fransraden. Att applicera produkten på den nedre fransaraden och ögonvrån bör undvikas eftersom serumet lätt kan spridas när man blinkar.

Eftersom våra tester endast har utförts på vuxna, rekommenderar vi som en säkerhetsåtgärd, att barn inte använder Xlash eller Xbrow.

I våra säkerhetstester där produkten har använts som den är avsedd att användas har vi inte sett några biverkningar.

Alla ingredienser som används i Xlash är godkända av EU-lagstiftningen för att användas i en kosmetisk produkt. Ingredienserna i vår produkt har utvärderats och bekräftats vara säkra.

För oss är säkerheten för alla våra produkter oerhört viktig, och vi tar den på allra största allvar. Vi har lagt ner mycket arbete på vår produktutveckling och vi testar alltid alla våra produkter noggrant innan vi lanserar dem för att säkerställa deras säkerhet och effektivitet. Det är grundläggande att våra kunder kan känna sig säkra med våra produkter.

Om produkten kommer i kontakt med ögat av misstag, rekommenderar vi att du tvättar ögat med rent vatten som en säkerhetsåtgärd för att undvika oförutsägbara och oönskad påverkan och ögonirritation.

Vi har inte sett någon irritation när produkten använts enligt instruktioner i våra avancerade tester*. Tester har dock inte utförts på människor som är allergiska mot någon av ingredienserna. Vid allergier läs igenom vår ingredienslista här innan användning.

Vi har gjort formulan så skonsam som möjligt. Vi har bland annat använt en kombination av flera lugnande ingredienser och gjort serumet tjockare för att minska risken att det hamnar i ögonen.

Om produkten kommer i kontakt med ögat av misstag, rekommenderar vi att du tvättar ögat med rent vatten som en säkerhetsåtgärd för att undvika oförutsägbara och oönskad påverkan och ögonirritation.

Om du har ögon som rinner mycket bör du inte använda produkten eftersom det finns en högre risk för att produkten kommer i kontakt med ytor där produkten inte är avsedd att användas.

*Tester är gjorda på 15 kvinnor mellan åldrarna 18-66 år.

En av våra aktiva ingredienser är Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (0,0015%) som är en prostaglandinanalog.

Alla ingredienser som används i Xlash och Xbrow har godkänts av EU-lagstiftningen för att användas i en kosmetisk produkt. Deras säkerhet i den här formulan har utvärderats och bekräftats.

Den här ingrediensen finns i EU:s databas för kosmetiska ingredienser som en ingrediens som kan användas i kosmetika. Vi använder den för att vårda och stödja ögonfransarna samt ögonbrynens naturliga tillväxt.

Prostaglandiner är lipidföreningar som finns i nästan alla vävnader i människokroppen. Prostaglandinanaloger efterliknar funktionen av naturligt förekommande prostaglandiner. Olika prostaglandiner har olika effekter och de kan påverka naturliga reaktioner i kroppen. Det är viktigt att notera att det finns olika prostaglandiner och prostaglandinanaloger, och de kan fungera annorlunda.

Prostaglandiner fungerar som en budbärare, och de har vanligtvis en kort halveringstid, så det tar inte lång tid innan de inaktiveras och utsöndras av kroppen. Av den anledningen kan de bara påverka celler som är nära. Det innebär att vår formula för ögonfrans- och ögonbryn endast fungerar där produkten appliceras.

Det är också viktigt att uppmärksamma koncentrationen av den aktiva ingrediensen. Vår formula innehåller 0,0015% av den aktiva ingrediensen. Den extremt låga koncentrationen har visat sig stödja fransens tillväxt genom dess vårdande effekt, men i våra säkerhetstester där produkten har använts så som den är avsedd att användas, har vi inte sett några biverkningar.

I studier där säkerheten för ögonfransserum har undersökts, har säkerhetsprofilen för prostaglandinanaloger i allmänhet ansetts vara bra när de appliceras på de övre fransarna.

Oönskade biverkningar av prostaglandinanaloger rapporteras vanligtvis bara i studier där högre koncentrationer av medicinskt använda prostaglandinanaloger finns i en medicinsk lösning som upprepade gånger är i direktkontakt med ögat.

Om produkten kommer i kontakt med ögat av misstag, rekommenderar vi att du tvättar ögat med rent vatten som en säkerhetsåtgärd för att undvika oförutsägbara och oönskad påverkan och ögonirritation.

Våra produkter innehåller inte hormoner.

En av våra aktiva ingredienser är Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (0,0015%) är en prostaglandinanalog. Den här ingrediensen finns i EU:s databas för kosmetiska ingredienser (CosIng) och är därmed en ingrediens som kan användas i kosmetika. Dess funktion är att konditionera håret. Vi använder den som en konditioneringsåtgärd för att stödja den naturliga tillväxten av fransar.

Prostaglandiner och deras analoger är inte hormoner. De är naturliga lipider som finns i nästan alla vävnader i människokroppen. De har en kort halveringstid och i kosmetika, verkar den lokalt för att konditionera hår där produkten appliceras innan den inaktiveras och utsöndras av kroppen.

Kroppen har flera vävnader som kan skapa prostaglandiner. Till skillnad från hormoner, som frigörs av en körtel och transporteras genom kroppen i blodomloppet, produceras de i det område av kroppen där de behövs. Med andra ord fungerar de som budbärare men flyttar inte till andra platser.

Det hänvisas ofta att prostaglandiner har hormonliknande effekter vilket kan missuppfattas med att de skulle vara verkliga hormoner. Det här betyder bara att prostaglandiner påverkar reaktioner i kroppen när de är närvarande. I vår formula, betyder det här också att den aktiva ingrediensen endast verkar lokalt på det område där produkten har använts och stöder hårväxt.

Alla ingredienser som används i Xlash har godkänts av EU-lagstiftningen för att användas i en kosmetisk produkt. Deras säkerhet i formulan har utvärderats och bekräftats.

Xlash-användare ser oftast resultat inom fyra till sex veckor men ibland kan det ta lite längre tid. Inom 4-6 veckor anser de flesta att deras fransar blivit längre och inom 12 veckor är resultaten påtagliga.

Ögonfransar växer i tre faser, vilket innebär att cirka 40% av ögonfransarna alltid är i tillväxtfasen. Resten av fransarna är i olika stadier och växer inte men kommer att börja växa igen senare. Det är därför du först kan se att enstaka fransar blir längre än andra, men de andra ögonfransarna kommer så småningom komma ikapp om du fortsätter att använda produkten regelbundet.

I våra studier rapporterade 96,67% av användarna att deras fransar var längre efter 12 veckors användning av Xlash. 73,33% av dem märkte skillnad redan efter fyra veckor.*

* 30 kvinnor i åldern 20-56 år, självutvärdering. Stöds av dermatologisk och oftalmologiskt tester samt högteknologiska tester med UV-lampor för att mäta hudkänslighet.

Vi rekommenderar att du använder Xlash som en del av din kvällsrutin men Xlash kan också användas på dagtid under ditt smink.

Xlash ska appliceras på ren hud och vi rekommenderar att du väntar med att applicera smink tills produkten är helt absorberad av huden. Annars kan produkten spridas till ett oönskade områden. Vi avråder dig från att använda produkten över smink eftersom oönskade ämnen kan hamna på applikationsborsten, vilket kan leda till att de hamnar i formulan och påverkar stabiliteten.

Ja, Xlash kan användas med ögonfransförlängning eftersom den inte innehåller några oljor. Produkten kan också hjälpa till att förhindra att de naturliga ögonfransarna lossnar i förtid.

Många av våra kunder har också börjat använda Xlash efter att de slutat med ögonfransförlängning för att förbättra utseendet på sina naturliga ögonfransar.

Xlash hjälper dina naturliga fransar att växa på tre sätt: 1. Den återfuktande formulan gör så att ögonfransarna ser friskare och fylligare ut 2. Aktiva ingredienser stödjer din naturliga tillväxt så att fransarna ser längre ut 3. Lugnande, naturliga ingredienser hindrar fransarna från att lossna för tidigt

De återfuktande ingredienserna hjälper fransarna att bli starkare och förebygger att de bryts av så att fransarna kan växa sig långa.

Aktiva ämnen hjälper fransarna att växa genom att stödja din naturliga tillväxt. De aktiva ingredienserna i vår formula är Biotinyl Tripeptide-1 och Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide.

Formulan innehåller flera lugnande ingredienser som ger dina ögonfransar optimala omständigheter för att kunna växa och förebygger att fransarna lossnar för tidigt. Det leder till att dina fransar ser längre, fylligare och friskare ut.

(Vill du veta mer om specifika ingredienser och hur de fungerar, läs mer här.)

Dermatologiska och oftalmologiskt tester har gjorts på vuxna som visar att Xlash formula är säker att använda på huden och runt ögonen.

Däremot har inga studier utförts på gravida eller ammande kvinnor med något ögonfransserum på marknaden. Vi har ingen vetenskaplig grund att tro att Xlash utgör en säkerhetsrisk för gravida eller ammande kvinnor. Vi rekommenderar dock alltid att du pratar med din läkare eller barnmorska innan du använder Xlash Ögonfransserum.

I genomsnitt räcker Xlash Ögonfransserum (3 ml) till 2-3 månaders daglig användning. Xlash Pro innehåller 6 ml, och räcker för 5-6 månaders regelbunden användning.

Dock använder våra kunder oftast Xlash dagligen i 2-3 månader, och därefter bibehåller de det uppnådda resultatet genom att använda Xlash 2-3 gånger i veckan i stället. Det påverkar naturligtvis hur länge produkten räcker.

Av hygieniska skäl rekommenderar vi att du byter ut din öppnade Xlash efter i sex månader och din Xlash Pro efter åtta månader.

För en oöppnad produkt är hållbarheten tre år.

Nej. EU har ett totalförbud mot djurförsök när det gäller kosmetika. Inga produkter (eller ingredienser) som släpps på EU-marknaden får testas på djur.

Xlash testar inte ingredienserna eller dess produkter på djur. Xlash och Xbrow innehåller inte heller några animaliska ingredienser, vilket innebär att de är lämpliga för veganer.

Xlash och Xbrow kan därför ses som cruelty-free men har inget officiellt certifikat.

Nej. Den optimala användningen av Xlash är en gång per dag, helst på kvällen. Vi rekommenderar inte att överdriven användning det eftersom det inte ger resultat snabbare. Resultaten är beroende av ögonfransarnas naturliga tillväxtcykel.

De bästa resultaten uppnås när Xlash används dagligen, men om du glömmer att applicera det en kväll så oroa dig inte. Fortsätt bara att som vanligt kvällen efter.

Xlash och Xlash PRO innehåller följande ingredienser:

Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Biotinoyl Tripeptide -1, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Butylene Glycol, Hexylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin,Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Hyaluronic Acid, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (0,0015%).

Absolut! Våra produkter är könsneutrala och avsedda för alla.

Det är väldigt individuellt hur länge resultatet håller. Vi har kunder som berättar att deras ögonfransar var längre upp till ett år efter att de slutat använda Xlash. Xlash ger långvariga resultat men ger inte resultat för evigt eftersom ögonfransar har en naturlig livscykel.

Vår mest sålda produkt är vårt ögonfransserum och det finns tillgängligt i två olika storlekar:

Xlash Ögonfransserum – innehåller 3 ml

Xlash PRO Ögonfransserum – innehåller 6 ml

Dina ögonfransar kommer gå tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd efter några veckor eller månader. Om du vill behålla ditt resultat som du har uppnått kan du minska användningen till 2–3 gånger per vecka.

Ja. Formulan är 100% lämplig för veganer. Xlash, Xlash PRO och Xbrow innehåller inga animaliska ingredienser.

Xlash är lämplig för känsliga ögon. I vår produktutvecklingsprocess har målet varit en så skonsam formula som möjligt. Xlash innehåller flera naturliga, lugnande extrakt samtidigt som noggrant utvalda aktiva ingredienser hjälper till att stötta din naturliga tillväxt av ögonfransarna. Vi har också gjort formulan lite tjockare för att minska risken att du får produkten i ögat.

Produkten har testats med hjälp av en dermatologist och en ophthalmologist (en hudläkare respektive ögonläkare) och ingen irritation observerades.

Om du vill veta mer om vår skonsamma formula, läs mer på den här där vi delat mer information om våra ingredienser.

Om du misstänker att du kan vara allergisk och/eller är känslig mot andra skönhetsprodukter rekommenderar vi alltid att du gör ett test innan användning:

Tvätta rent handled eller armveck, stryk sedan på lite av serumet. Om du får en reaktion (kan bland annat innebära sveda eller irritation) inom 48 timmar avråder vi dig från att använda vår produkt.

betalning

Korbetalning accepteras av Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt.

Alla våra betalningar går via Klarna bank. Betalningsmetoden tillhandahålls av Klarna tillsammans med samarbetspartners. Du kan välja att “betala direkt” så debiteras ditt kort som vanligt direkt vid köpet.

Kontrollera så att rabattkodens villkor är uppfyllda och att rabattkoden är giltig. Om problemet kvarstår trots att rabattkoden är aktiv kontakta gärna vår kundtjänst på [email protected]

leverans

Nej, det är fraktfritt på alla beställningar.

övrigt

Oroa dig inte! Om du inte har fått din orderbekräftelse så kika gärna i skräpposten, den brukar vilja hamna där. Ifall den inte skulle finnas där så kan du maila oss på [email protected] så hjälper vi dig.

Följ oss @XLASHscandinavia

Din varukorg (0)

Du har inga produkter i varukorgen.

spinner