Xbrow Eyebrow Pencil – Dark Brown

169.00 kr

Xbrow Eyebrow Pencil – Dark Brown

169.00 kr

decrease quantity increase quantity

Fri frakt

Flexibla betalningsmetoder

Utmärkt kundservice

Egenskaper
check icon
Skruvbar penna
check icon
Inbyggd borste
check icon
Mjuk och krämig konsistens
Produktinformation

Få andra att höja på ögonbrynen när de ser dina bryn. Xbrow Eyebrow Pencil har en micro-tunn pensel som ger dig naturligt fixade bryn. Med pennans perfekta precision kan du forma dina bryn som du vill och därmed rama in ditt ansikte på ett effektfullt sätt.

  • Micro-tunn applikator som fyller i dina hårstrån för att skapa fylligare bryn
  • Mjuk krämig konsistens för ett långvarigt resultat som håller hela dagen
  • En inbyggd borste som gör att du kan styla och fixa till brynen före/efter produkten applicerats
  • Justerbar penna som är enkel och smidig att applicera

Xbrow Eyebrow Pencil finns i tre olika färger med nyanser i varma och kalla toner. Låt dina ögonbryn fånga allas uppmärksamhet genom att använda Xbrow Eyebrow Pencil för att framhäva dina ansiktsdrag och ögonbryn.

Vit mineralolja, bivax, syntetiskt japanvax, kakaosmör, karnaubavax, dekansyra, svart järnoxid, diirontrioxid, gul järnhydroxidoxid, titandioxid, diglyceryladipat, buten

APPLICERING

Ögonbrynsguide – Xlash Cosmetics brynprodukter

Betyg & recensioner

om Xbrow Eyebrow Pencil
Genomsnittligt betyg: 4.00

Tack!

Vill du skriva en till?

Ditt betyg

Markerade recensioner:

Lisa

Har Greyish Grey och är supernöjd med färgen o produkten!!

Sarah

Sitter som berget!

Mona Andersson

Köpte beige Brown, men blev inte nöjd med färgen. Brukar normalt köpa färgen taupe på andra ögonbrynspennor. Jag vill inte ha allt för starkt markerade ögonbryn. Tycker att det bör finnas fler färger att välja på av denna penna.

Sofia

SÅ bra!! Dark brown är en perfekt färg, blir så naturligt resultat. Har ersatt Brow Wiz från Anastacia som jag brukade använda!

Jennie

Riktigt bra ögonbrynspenna! Smal, tunn spets. Kommer lagom med färg och är lätt att måla med.

faq

FAQ

XLASH Cosmetics levereras över hela världen med undantag för länder vi har exklusiva partnerskap med. Om du inte kan välja plats, var vänlig och kontakta [email protected] så hjälper vi dig.

Bearbetningen tar 1 till 2 arbetsdagar. Sedan tar en av våra operatörer som Postnord eller DHL den därifrån. Du får ett meddelande via e-post med ett spårningsnummer så snart ditt paket har skickats.

Nej, det är fraktfritt på alla beställningar.

magazine

Sini Savolainen

Xlash Cosmetics x Sini Savolainen

Xlash Cosmetics x Sini Savolainen Xlash Cosmetics lanserar stort i Finland tillsammans med contentkreatören Sini Savolainen som går under användernamnet ananasraastee på sina sociala medier. Tillsammans ger vi Finland längre ögonfransar! “Wake up to longer, stronger, fuller lashes in 28 days” Sini Savolainen är en finsk influencer och contentkreatör som har varit med och arbetat […]

Klara recension

Så gick Klara från skeptiker till att bli helt såld på Xlash – på bara en månad

Så gick Klara från skeptiker till att bli helt såld på Xlash – på bara en månad Vi på Xlash fick in en recension från Klara där hon beskrev sig själv som väldigt snål, petig och skeptisk men att Xlash verkligen fungerar. Recensionen var väldigt ärlig och vi blev helt sålda. Så vi bad henne […]

Intervju: Så behåller du motivationen till en hälsosam livsstil

Jenna Nervin: Skönhet, träning och Xlash-knepen Vi har intervjuat Linn Ehrenström som är PT, modell och ääälskar Xlash. Spana in hennes video för ett snabbt och intensivt träningspass du kan göra på lunchen eller en eftermiddagspaus hemma – helt utan utrustnin Du är personlig tränare, modell, tennisspelare och driver dina sociala medier! Hur länge har […]