Xlash bästsäljare 2020

Xlash bästsäljare 2020
20th december 2020 Aleksandra Milovanovic
Bästsäljare 2020 Xlash

2020 börjar gå mot sitt slut och det har äntligen blivit dags att utse Xlash stjärnorna. Här är årets 5 bästsäljare från Xlash Cosmetics som du inte vill missa!

1. Xlash Ögonfransserum

På första plats är inget annat än vårt kära Xlash Ögonfransserum som är älskad av över tre miljoner människor i världen. Nu kan du äntligen slippa mascaran och få naturligt långa och fylliga fransar efter endast 28 dagar!

SHOPPA NU

2. Xlash PRO Ögonfransserum

Till alla våra Xlash dyrkare där ute har vi även Xlash PRO Ögonfransserum som är vår andra bästsäljare! Xlash PRO rymmer dubbelt så mycket produkt än Xlash och räcker ännu längre.

SHOPPA NU

3. Xbrow Ögonbrynserum

Utöver fransserum har vi även Xbrow Ögonbrynserum som ger dig tjockare och tätare ögonbryn efter fyra veckors användning. Den här produkten är en dröm för oss som har råkat överplocka ögonbrynen!

SHOPPA NU

4. Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches

Hur jobbigt är det inte att vakna upp med mörka ringar och påsar under ögonen efter en dålig nattsömn? Vår fjärde bästsäljare, Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches, är en populär produkt som minskar påsar och mörka ringar under ögonen på bara några minuter. Om du är ute efter en nedkylande effekt, går det alldeles utmärkt att förvara ögonmaskerna i kylskåpet.

SHOPPA NU

5. Xlash + Xbrow Kit

Sist men inte minst har vi även vårt älskade Xlash + Xbrow Kit som är perfekt för dig som vill kombinera Xlash och Xbrow för den kompletta och naturliga looken. Med det här kitet kan du få både drömmiga fransar och bryn på 28 dagar. 

SHOPPA NU

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*