Fri frakt i hela Sverige! 1-2 dagars leveranstid

Uncategorised

VAD XLASH-KUNDER SÄGER OM XLASH-PRODUKTER

Nedan följer frågor som besvaras av våra nöjda kunder. Kolla in dessa svar och veta varför du också bör börja använda Xlash-produkter.

HUR KOMMA DU FÖRSTA I KONTAKT MED XLASH OCH XBEAUTY.SE?

Via sociala medier såg jag ett inlägg om det på Facebook. Jag kunde knappast tro att det var sant! Att du kan få längre ögonfransar på ett så enkelt och snabbt sätt genom att använda ett ögonfransserum.

Varför började du använda XLASH?

Jag började använda Xlash främst för att jag naturligtvis har korta ögonfransar. Det fick mig att känna att jag alltid var tvungen att sätta på mycket smink med mycket ögonskugga för att få fokus i mina ögon. Detta gjorde min sminkrutin tröttsam och jag kände alltid att jag hade för mycket smink på. Jag började också använda Xlash eftersom jag var nyfiken på att se om det verkligen skulle fungera. Idag finns det många ”mirakelkurer” där ute. Så jag ville helt enkelt se själv om det verkligen skulle fungera.

Hur länge tog det innan du började se resultat från att använda XLASH?

Jag tog ungefär 3 veckor innan jag fick ett märkbart resultat angående längden på mina ögonfransar. För närvarande har jag använt serumet i ungefär 3 månader och jag tror att mina ögonfransar är mycket längre än vad de såg ut för 3 veckor sedan. Således har serumet fortsatt att öka längden på mina fransar gradvis. Det är helt enkelt fantastiskt.

VAD HAR DIN ERFARING ANVÄNDT XLASH FÖRSTA GÅNGEN?

Jag tyckte att det var snyggt och enkelt att applicera och baserat på min uppfattning luktfri och skonsam mot ögat. Jag har aldrig upplevt några ”ångor” från borsten när jag applicerar serumet och det absorberas snabbt vilket är fantastiskt!

VILKA ANDRA SLAGAR AV ÖGONNÄRANDE PRODUKTER HAR DU ANVÄNT?

Xlash is the one and only eyelash serum that I have tried and it is going to stay that way. I absolutely do not have any needs to try anything else since I have gotten fantastic results with Xlash.

ARE THERE ANY OTHER PRODUCTS THAT YOU USE AND LIKE AT XBEAUTY.SE?

Jag har provat ditt ögonbrynsserum som jag verkligen gillade. Det gav mig mycket längre och fylligare hår på ögonbrynen. Formen förändrades inte med användning av serumet, bara längden på ögonbrynen.

VARFÖR SKA DU REKOMMENDERA XLASH?

För det fungerar! Det finns många “mirakelkurer” där ute idag. Det är därför det har varit så fantastiskt att uppleva det fantastiska resultatet som Xlash ögonfransserum ger. Det är enkelt att applicera och det ger snabbt resultat. Många av mina vänner har frågat mig vad jag har gjort med mina fransar och hur de har blivit så snygga och långa. Detta har resulterat i en bra självkänsla och det är positivt att jag inte var den enda som hade märkt skillnad.

VAD SKULLE DU SÄGA ÄR DET BÄSTA OM XLASH, BARA FÖR ATT LÄNGA LÄNGRE ÖGONLÄGGOR?

Det bästa med Xlash är att jag kan använda den för att ändra mina ögons utseende till det bättre. Hela ögat ser större ut med längre fransar och detta gav mig mer självförtroende med mitt utseende. Dessutom är allt jag behöver göra att lägga till lite rouge, läppglans och lite mascara så att jag känner mig uppblåst. Idag är det populärt att vara ”naturligt vacker” utan en massa smink och du kan uppnå detta genom att använda Xlash.

VEM BÖR ANVÄNDA XLASH?

Alla som vill förbättra sina ögons utseende bör använda Xlash-produkter, särskilt personer med korta ögonfransar och de som tycker att det är svårt att använda falska ögonfransar. Det kanske låter som en kliché men Xlash ögonfransserum har verkligen förändrat mitt utseende till det bättre och det har också ökat min självkänsla. Jag är både glad och tacksam över att det finns produkter som kan hjälpa mig att uppnå det på ett så snabbt och enkelt sätt. Det har betydt mycket för mig. Tack, Xlash!

Kommentera den här artikeln

Tack!

Vill du skriva en kommentar till?

FÖLJ OSS @XLASHCOSMETICS

Din varukorg (0)

Du har inga produkter i varukorgen.

spinner