Xlash Mascara

(22 kundrecensioner)

169.00 kr

Xlash Mascara

169.00 kr

decrease quantity increase quantity

Fri frakt

Flexibla betalningsmetoder

Utmärkt kundservice

Egenskaper
check icon
Håller hela dagen
check icon
Ger långa, separerade och voluminösa fransar
check icon
Innehåller kolsvarta pigment
Produktinformation

Vår innovativa Xlash Mascara är både en estetiskt tilltalande och vårdande produkt som förstärker effekten av Xlash Ögonfransserum och Xlash Pro Ögonfransserum . Xlash Mascara innehåller modifierade oljor med speciella polymerer för att täcka och omsluta varje ögonfrans för att säkerställa fuktmotverkan under dagen (mascaran är snö-, regn-, fuktighet- och tårresistent).

Tack vare de modifierade oljorna är det enkelt att ta bort mascaran med varmt vatten (40 grader eller varmare). Du kan även använda den här mascaran för att applicera flera lager på underfransarna. Xlash Mascara ger extra volym och 100% färg till varje ögonfrans. Den har en hög koncentration av kolsvarta pigment och säkerställer en rik och djup färg.  
Viktiga ingredienser

E-vitamin

Kraftfull antioxidant

Bivax

Rik på vitamin A

Karnaubavax

Ger en långvarig verkan

Aqua, pigment black, butylene glycol, polyvinyl acetate, carboxymethyl hydroxyethyl cellulose-­ pathenol, tocopherol, preservayives.

Viktiga ingredienser

E-vitamin

Kraftfull antioxidant

Bivax

Rik på vitamin A

Karnaubavax

Ger en långvarig verkan

Xlash Mascara

Hur du använder Xlash Mascara

Betyg & recensioner

Genomsnittligt betyg: 4.45

Tack!

Vill du skriva en till?

Ditt betyg

Markerade recensioner:

Amanda

Gillar verkligen att mascaran är formade efter fransarna! Kommer verkligen åt dem små fransarna. Dessutom är den väldigt bra på att separera fransarna vilket är ett stort plus!

Stella

Fick precis hem min maskara och det var den bästa jag nånsin testat. Man får jätte långa och separerade fransar. Håller hela Dan inget smular under ögona

Louise

Sitter som berget! Bästa vattenfasta mascaran som inte lämnar mörka ringar efter en lång arbetsdag. Älskar den!

Linda

Bästa mascaran jag någonsin haft! Den kladdar inte och ger inte spindelben. Sen är den superenkel att tvätta bort = inget kladd/utsmetning – utan den smulas av från fransarna istället.
Den har även stärkt mina fransar sen jag började använda den. Tänker aldrig köpa någon annan! Jag är kär!!!

Elin

Stort tack för kärleken och feedback av vår mascara <3

FAQ

FAQ

Xlash Mascara ger långa, fylliga och separerade ögonfransar och är berikad med vitamin E och A för att skapa en vårdande formula. Den skonsamma formulan innehåller kolsvarta pigment som säkerställer en rik och djup färg som håller hela dagen tack vare mascarans vattenresistenta förmåga.

Tack vare de modifierade oljorna är det enkelt att ta bort mascaran med varmt vatten (40 grader eller varmare) eller med hjälp av en makeup remover.

Ja, Xlash Mascara är vattenresistent och kan motstå penetrering av vatten till en viss grad. Xlash Mascara innehåller modifierade oljor med speciella polymerer för att säkerställa fuktmotverkan under dagen.

magazine

Så fixar du de 6 vanligaste ögonbrynsproblemen

Så fixar du de 6 vanligaste ögonbrynsproblemen Alla har inte turen att födas med naturligt snygga bryn, men misströsta inte. Oavsett om du kämpar med tunna, odefinierade eller för ljusa ögonbryn kan du få bukt på dem. Därför listar vi de 6 vanligaste ögonbrynsproblemen och hur du enkelt fixar dem. Vi lovar, dina drömbryn är […]

10 steg till en hy med ett oslagbart och naturligt glow

10 steg till en hy med ett oslagbart och naturligt glow Ingen har väl missat trenden med naturligt glow och lyster? Det är en trend som är här för att stanna och inte oss emot. Skönhetstrenden som tagit oss alla med storm, med all rätt. För att få det naturliga glowet du suktar efter så […]

Intervju: Så behåller du motivationen till en hälsosam livsstil

Jenna Nervin: Skönhet, träning och Xlash-knepen Vi har intervjuat Linn Ehrenström som är PT, modell och ääälskar Xlash. Spana in hennes video för ett snabbt och intensivt träningspass du kan göra på lunchen eller en eftermiddagspaus hemma – helt utan utrustnin Du är personlig tränare, modell, tennisspelare och driver dina sociala medier! Hur länge har […]